Posted by : Anas Nazri Thursday, October 31, 2013

Dikatakan Mencarut, Inikah Jawapan Soalan Zizan Terhadap Adira?
 KL : Pada konsert ketujuh #AF2013, pengacara Zizan Razak telah bertanya kepada Adira, siapakah yang membawanya hadir ke konsert pada malam itu?
Agak terkesima juga Murai Batu mendengar jawapan Adira yang mengatakan pertanyaan tersebut sebagai mencarut.
Sepatutnya, Adira kena tahu bahasa yang digunakan kerana #AF2013 ditonton oleh semua lapisan masyarakat.
Dalam pada itu, Murai Batu tertanya mengapa sebenarnya Adira mengatakan Zizan mencarut terhadapnya. Yang penting, Murai Batu yakin bahawa Zizan hanya perli Adira yang sering digosipkan dengan ramai artis lelaki.
Yang mengejutkan Murai Batu, ada suara berbisik mengatakan Adira hadir bersama Hafiz malam itu. Huh betul ke? Tapi kalau betul tak salahkan?
Tanda tanya ini terhasil apabila ada gambar Hafiz dan Adira yang membuatkan peminat kurang senang. Dalam gambar berkenaan, Hafiz telah memeluk Adira dengan mesranya.
Dari gambar tersebut, mungkin benar Hafiz dan Adira datang ke konsert bersama Ahad lalu. Atau mungkin jua mereka sudah menjalin cinta semula selepassebelum ini berpisah bukan kerana pertelingkahan.
Yang pastinya, Murai Batu berharap Hafiz berhati-hati dalam bergambar. Satu gambar memberikan seribu makna. Adira pula kena menjaga batas untuk bergambardengan lelaki. – Murai

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Followers

Ping!

Powered by Blogger.

Visitors

Visitor Counter

- Copyright © B|S Network -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -