Posted by : Anas Nazri Sunday, November 3, 2013

Gambar Nazmi Faiz Bersama Kekasih Hati, Tengku Fiella
Siapa tidak kenal dengan Nazmi Faiz atau nama sebenarnya, Muhamad Nazmi Faiz Mansor. Nazmi Faiz dilahirkan pada 16 Ogos 1994 dan kini berusia 18 tahun merupakan salah seorang dari wira negara yang telah mengharumkan nama Malaysia semasa di Sukan Sea Indonesia.
Selepas kebangkitan skuad Harimau Muda negara, nama Nazmi Faiz mula menitip di bibir peminat bola sepak negara terutamanya kaum wanita yang teruja dengan kekacakan Nazmi Faiz yang dikatakan mempunyai mirip seperti pemain terkemuka Brazil iaitu Kaka sehinggakan Nazmi Faiz mula diberi gelaran sebagai Kaka Malaysia.
Itu sedikit kisah mengenai siapa Nazmi Faiz dan kami pasti gambar ini tidak mahu dilihat oleh ramai gadis yang meminati Nazmi Faiz di luar sana.
Gadis ini bernama Tengku Fiella dan menurut maklumat yang kami terima, Tengku Fiella merupakan kekasih hati terbaru Nazmi Faiz. Kepada gadis-gadis yang terjerit-jerit nama Nazmi Faiz tu, janganlah kecewa pula. Baru kekasih hati je kot? Bukan isteri lagi. Apa yang paling penting teruskan sokongan untuk Harimau Malaya dan Harimau Muda kita. – Oh! Artis

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Followers

Ping!

Powered by Blogger.

Visitors

Visitor Counter

- Copyright © B|S Network -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -