Posted by : Anas Nazri Sunday, November 3, 2013

MEMANG besar cabaran yang harus diharungi pelakon Nora Danish apabila mula rapat dengan anak Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Mohamad Nazri Abdul Aziz, Nedim.
Apa tidaknya, bukan sahaja isu pembelian banglo berharga RM7.2 juta yang timbul, malah dia juga dikatakan suka merapati golongan berada untuk kesenangan diri.
Hai, kasihan Nora. Tak ada ‘kawan’ salah, dah ada ‘kawan’ pun orang pertikaikan pula.
Terbaru, ada pula dakwaan yang mengatakan Nedim seorang samseng dan mempunyai pengaruh yang cukup besar sekaligus melahirkan kebimbangan khususnya dari segi keselamatan Nora.
Menerusi laporan myMetro Ahad, pelakon itu menafikan cerita itu dan menyatakan dia sudah lama berkawan dan kenal akan kebaikan Nedim.
“Mereka tidak tahu Nedim selalu membuat kebajikan dan menderma kepada mereka yang memerlukan. Cuma dia tidak pernah suka pukul canang apabila membuat kebajikan.
“Orang tidak tahu pun sifat baik yang ada dalam dirinya. Dakwaan dibuat itu pula hanya berdasarkan khabar angin sedangkan mereka tidak pernah mengenali Nedim dengan lebih dekat,” katanya.
Kalau sudah begitu, ada baiknya kita mendoakan saja hubungan mereka sampai ke jinjang pelamin.
Yalah, tentulah Nora lebih mengenali Nedim secara peribadi berbanding kita yang hanya mendengar cerita melalui laman gosip dan mulut orang. Betul tak?

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Followers

Ping!

Powered by Blogger.

Visitors

Visitor Counter

- Copyright © B|S Network -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -