Posted by : Anas Nazri Thursday, November 28, 2013

Suami Bertatu Tidak Jejaskan Rumah Tangga Nadiya Nisaa
Pelakon Nadiya Nissa memberitahu gosip mengenai suaminya yang dikatakan mempunyai tatu langsung tidak menjejaskan rumah tangga mereka.
Nadiya atau nama sebenarnya Nadiyatul Nisaa, 28, bagaimanapun berharap isu berkenaan tidak berpanjangan kerana suaminya tidak ada kena mengena dengan dunianya sebagai seorang selebriti.
“Gosip sebegini tidak memberi kesan kepada hubungan kami kerana dia faham dengan situasi saya sebagai artis namun apa yang saya bimbangkan kerana isu tersebut akan timbul cerita lain selepas ini.
“Saya berharap cerita tersebut berpanjangan selepas ini,” katanya kepada mStar Online.
Dalam perkembangan sama, Nadiya berkata, dia enggan mengulas mengenai dakwaan tersebut bagi pihak suaminya kerana perlu menjaga hati banyak pihak terutama keluarga.
“Saya tidak mahu mengulas mengenai gambar tersebut kerana banyak hati yang perlu saya jaga apabila isu tersebut ditimbulkan.
“Tambahan pula suami saya bukan pelakon dan dia tidak terlibat dalam dunia seni jadi tidak perlu saya mengulas mengenai gosip itu,” katanya.
Sementara itu, Nadiya berkata, dia berharap masyarakat akan memberi perhatian terhadap kerjaya seninya berbanding kehidupan peribadinya. – Mstar

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Followers

Ping!

Powered by Blogger.

Visitors

Visitor Counter

- Copyright © B|S Network -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -