Posted by : Anas Nazri Friday, October 18, 2013

wanita

“Uishh.. Cantik lah ‘awek’ mat saleh ni..”
Itu adalah ungkapan yang biasa kita dengar apabila melihat gadis negara barat yang kebanyakannya seksi dan menjolok mata.
Namun, video yang kami ingin kongsikan ini pastinya akan mengubah persepsi tersebut terhadap gadis barat.
Bukan semua, tetapi masih ada golongan ‘sebegini’.
Video yang kami kongsikan ini menunjukkan seorang wanita ‘barat’ yang duduk di dalam sebuah tren aliran ringan sambil ‘sedap’ mengorek hidung.
Korek hidung dah satu hal, dia makan pula tahi hidung yang dikoreknya. EEuuuuiii..
Tidak pasti di mana kejadian ini berlaku, tetapi jurukamera video ini agak mahir kerana rakaman tersebut dilakukan secara jelas tanpa disedari wanita tersebut.
Dengan selamba ‘badak’nya dia mengorek hidup di hadapan khalayak umum sambil matanya melihat buku.
Nampaknya dia lagi ‘asyik’ mengorek hidung berbanding membaca buku.
‘Cover line’ lah tu…
Kalau anda rasa golongan ini cukup ‘HOT’ untuk anda, AWAS!
Tak nak komen banyak, anda tengok sendiri…
Awek Mat Salleh Makan Tahi Hidung.. Euewwww!!http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/10/wanita.pnghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/10/wanita-150x150.pngMyNewsHubmyVideoUtama,
'Uishh.. Cantik lah 'awek' mat saleh ni..' Itu adalah ungkapan yang biasa kita dengar apabila melihat gadis negara barat yang kebanyakannya seksi dan menjolok mata. Namun, video yang kami ingin kongsikan ini pastinya akan mengubah persepsi tersebut terhadap gadis barat. Bukan semua, tetapi masih ada golongan 'sebegini'. Video yang kami kongsikan ini menunjukkan...
<p style="text-align: justify;">"Uishh.. Cantik lah 'awek' mat saleh ni.."</p> <p style="text-align: justify;">Itu adalah ungkapan yang biasa kita dengar apabila melihat gadis negara barat yang kebanyakannya seksi dan menjolok mata.</p> <p style="text-align: justify;">Namun, video yang kami ingin kongsikan ini pastinya akan mengubah persepsi tersebut terhadap gadis barat.</p> <p style="text-align: justify;">Bukan semua, tetapi masih ada golongan 'sebegini'.</p> <p style="text-align: justify;">Video yang kami kongsikan ini menunjukkan seorang wanita 'barat' yang duduk di dalam sebuah tren aliran ringan sambil 'sedap' mengorek hidung.</p> <p style="text-align: justify;">Korek hidung dah satu hal, dia makan pula tahi hidung yang dikoreknya. EEuuuuiii..</p> <p style="text-align: justify;">Tidak pasti di mana kejadian ini berlaku, tetapi jurukamera video ini agak mahir kerana rakaman tersebut dilakukan secara jelas tanpa disedari wanita tersebut.</p> <p style="text-align: justify;">Dengan selamba 'badak'nya dia mengorek hidup di hadapan khalayak umum sambil matanya melihat buku.</p> <p style="text-align: justify;">Nampaknya dia lagi 'asyik' mengorek hidung berbanding membaca buku.</p> <p style="text-align: justify;">'Cover line' lah tu...</p> <p style="text-align: justify;">Kalau anda rasa golongan ini cukup 'HOT' untuk anda, AWAS!</p> <p style="text-align: justify;">Tak nak komen banyak, anda tengok sendiri...</p> <iframe src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x163z81" height="270" width="480" frameborder="0"></iframe> <a href="http://www.dailymotion.com/video/x163z81_minah-saleh-korek-hidung_news" target="_blank">minah saleh korek hidung</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/dm_5260fac084616" target="_blank">dm_5260fac084616</a></i>

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Followers

Ping!

Powered by Blogger.

Visitors

Visitor Counter

- Copyright © B|S Network -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -