Posted by : Anas Nazri Monday, November 4, 2013

Ramai peminat sudah sedia maklum akan hubungan cinta aktor kacak, Nazim Othman dan Belly Dally.

Nazim Othman & Bella Dally Nikah Senyap-Senyap?

Akan tetapi sepanjang menjalinkan hubungan cinta, pasangan ini jarang menjaja kisah peribadi mereka kepada umum dan lebih selesa untuk berkongsi soal kerjaya sahaja kecuali ketika mereka bersama bercuti di eropah satu ketika dulu..

Nazim Othman & Bella Dally Nikah Senyap-Senyap?

Bagaimana pun baru-baru ini, pasangan pelakon tersebut telah berkongsi beberapa foto mesra mereka lengkap memakai persalinan pengantin berwarna putih.

Eh betul ke mereka sudah bernikah secara senyap-senyap? Kenapa tak buat sidang media seperti artis lain? Atau memang jadi trend nak sorok-sorok lepas tu baru keypoh?

Nazim Othman & Bella Dally Nikah Senyap-Senyap?

Foto tersebut turut menarik perhatian pengikut laman sosial pasangan ini dan ramai antara mereka yang mengucapkan tahniah atas berita baik tersebut.

Nazim Othman Akui Ke Eropah Bersama Bella Dally

Setelah meneliti setiap caption foto yang dikongsikan oleh Bella dan Nazim, rupa-rupanya majlis pernikahan mereka hanyalah untuk sebuah drama yang menggandingkan kedua pelakon ini.


Difahamkan, mereka hanya bernikah untuk penggambaran drama terbaru TV3 berjudul Kalimah Jiwa yang akan disiarkan pada bulan Disember nanti.


Hmm, bikin saspen je kan? Tapi agak-agaknya bila la mereka akan bernikah secara rasmi ekkk? Tentu ramai pemiant yang ternanti-nanti.....

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Followers

Ping!

Powered by Blogger.

Visitors

Visitor Counter

- Copyright © B|S Network -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -