Posted by : Anas Nazri Monday, November 18, 2013

Sanggup Telan Telefon Kerana Takut Kekasihnya Baca SMS
 Biar betul..!! Sanggup wanita ini menelan telefon bimbitnya kerana takut kekasihnya membaca SMS didalam telefon tersebut. Jom baca cerita selanjutnya..
Perbuatan bodoh seorang gadis berasal dari Brazil berusia 19 tahun, Adriana Andrade, pastinya membuat banyak orang bimbang dan menggelengkan kepala. Bayangkan saja, ia menelan handphone miliknya sendiri .
Mengapa Adriana melakukan perbuatan bodoh tersebut? Ternyata Adriana berbuat demikian untuk mengelak kekasihnya membaca SMS yang terdapat di telefon bimbit tersebut.
Kejadiannya bermula saat kekasihnya memaksa dirinya untuk memperlihatkan mesej SMS, kerana panik Adriana langsung melarikan. Setelah ia merasa jaraknya dengan kekasihnya sudah cukup jauh, ia tanpa berfikir panjang terus menelan telefon miliknya secara bulat-bulat.
Tidak disebutkan pula, telefon apa yang ditelan Adriana. Untuk mengeluarkan telefon tersebut, pihak hospital melakukan prosedur pembedahan untuk mengeluarkannya.
P/S: Laa.. campak jek lah telefon tuh dalam longkang ke.. takpun delete jek lah sms tue,kesian plak tengok. .=.=” – Giler Kentang

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Followers

Ping!

Powered by Blogger.

Visitors

Visitor Counter

- Copyright © B|S Network -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -